Випуск магістрів 2015

3 січня 2016 року

        Вже вкотре перед новорічними святами факультет прощається зі своїми випускниками. 25 грудня відбувся випуск магістрів денної форми навчання. Дев’яносто шість випускників за чотирма спеціальностями отримали довгоочікувані дипломи. З цією важливою подією привітати їх завітав проректор з навчальної та виховної роботи С.М.Кваша. Він побажав кожному реалізувати себе у житті, промовив мудрі настанови постійно примножувати свої знання і вміння, берегти себе й своїх рідних, бережливо ставитися до цінностей і духовних і матеріальних.

         Декан факультету і завідувачі випускних кафедр привітали випускників від усього колективу й висловили щирі добрі побажання.
       

       

        Винуватці свята підготували для всіх присутніх чудову та яскраву 3-годинну концертну програму, на якій були й моменти радості й хвилини смутку. Адже, як би вони не чекали цього дня, однаково кожному з випускників було сумно прощатися з рідним університетом, дорогим факультетом, одногрупниками, студентськими друзями. Свідченням цього були сльози на очах магістрів – мабуть, у цей день як ніколи вони зрозуміли настільки чудове, веселе та різнобарвне студентське життя, і як не хочеться з ним прощатися. Саме про це випускники і співали у відомій з дитинства й по-новому осмисленій пісні: «Ну зачем же этот день кончается, лучше б он тянулся целый год!». Магістри подарували викладачам дотепні гуморески та відео-сюрприз, усім присутнім був продемонстрований танець-попурі. Прозвучали пісні у виконані Т.Кулі, М.Мельник, С.Стратійчука та самих випускників. Аби розрадити атмосфер, магістри порадували елементами КВНу, а також усі групи випускників підготували відеоролики про найкращі моменти із студентського життя! Відчувалося справжнє свято.

     

 

      І ось довгоочікувана хвилина – на трибуну вийшов декан В.О. Забалуєв для вручення дипломів кожному випускникові. Перш за все, він привітав усіх із закінченням навчання, у напутньому слові наголосив на важливості постійної праці над собою й бережному ставленні до людських цінностей. Перше декан відзначив найактивніших студентів, які приймали участь у спортивному, культурному й громадському житті факультету, нагородивши їх грамотами. А далі вручення дипломів. Тепер 96 дипломованих фахівців під оплески й вітання вийшли у життя, щоб реалізувати себе, щоб пробивати собі дорогу в самостійному житті, щоб працювати задля блага свого, своєї сім’ї, своєї прекрасної України.

     

Випуск традиційно закінчився виконанням гімну агронома. На згадку про себе магістри подарували факультету мультимедійний проектор аби викладачі використовували його на лекціях та різних заходах в університеті. Свято закінчилося словами випускників: «Ми не прощаємося з вами, а говоримо – до нових зустрічей!!!».

     Нам залишається вірити в те, що випускники дійсно пам’ятатимуть рідний університет та факультет, на якому провели своїх п’ять з половиною найдивовижніших років життя! Успіхів їм, щасливої життєвої дороги, Божого й батьківського благословення!!!

Староста групи магістрів Наталія Чернова,

доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва Наталія Пасічник

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook