ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА, ЯК ЗАПОРУКА ВІДБОРУ КРАЩИХ АБІТУРІЄНТІВ

21 січня 2016 року
Україна, Чернігівська область, Куликівський район, смт Куликівка, вул. Шевченка, 4

 

Скоро теперішні учні отримають атестат, і кожному доведеться приймати рішення про своє професійне майбутнє. Який шлях обрати є складним вибором як для абітурієнта, так і для його батьків. Тому на цьому етапі важливе місце займає правильна профорієнтація школярів та безпосередній діалог з ними для відвертих відповідей на безліч питань. Саме на етапі профорієнтації у представників ВУЗів є можливість зацікавити та відібрати кращих, мотивованих, зацікавлених майбутніх студентів.

Така робота була проведена 19 січня 2016 року доцентом кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Сливою Юлією Володимирівною в Куликівській ЗОШ І-ІІІ ступенів Куликівської районної ради Чернігівської області із залученням кращих випускників школи до вступу на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

 

Маючи значний досвід роботи в приймальній комісії НУБіП України  Слива Ю.В. під час спілкування відповіла на численні питання учнів старших класів щодо особливостей вступу та навчання в університеті, на факультеті. Багато учнів  виявили зацікавленість до проблем забезпечення продовольчої безпеки країни, стану експортного потенціалу сільськогосподарської та харчової продукції та особливостей виробництва та забезпечення якості та безпечності харчових продуктів. Також учні цікавилися умовами проживання в гуртожитках, можливістю займатись культурно-соціальною роботою і спортом та перспективами закордонного стажування і отримання подвійних дипломів.

Завідувач кафедри стандартизації

та сертифікації сільськогосподарської

продукції, Сухенко В.Ю.

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook