Вітаємо з 87-річчям Почесного доктора університету Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета!

24 січня 2016 року

     23 січня 2016 року виповнилося 87 років Почесному члену кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка та Почесному доктору нашого університету Святійшому Патріарху Київському і всієї Руси-України Філарету.

          В цей день, за дорученням ректора нашого університету, професора Ніколаєнка С.М. делегація у складі проректора з навчально-виховної роботи, академіка Кваші С.М., начальника відділу кадрів Михайліченка М.В., завідувача кафедри анатомії тварин, професора Мельника О.П., завідувача кафедри конярства і бджільництва, доцента Лосєва О.М., професорів кафедри анатомії тварин Рудика С.К., Костюка В.К., асистента Мельника О.О. та аспіранта Арнаута Б.М. привітали Святійшого Патріарха з днем народження та побажали віка і здорров’я Святійшому в ім’я служіння Богу і нашому українському народу. Також було висловлено побажання про зустрічі у нашому університеті.


     Святійший Патріарх подякував за вітання, а також висловив щиру вдячність керівництву нашого університету за плідну співпрацю з Київською православною богословською академією.

Олег Мельник,
завідувач кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook