Профорієнтаційна робота кафедри аграрного консалтингу та сервісу

29 січня 2016 року
м. Канів, Черкаська обл.

 

 

29 січня доцент кафедри аграрного консалтингу та сервісу Кудінова І.П. відвідала Канівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г. Шевченка ( м. Канів, Черкаська обл.) для проведення профорієнтаційної роботи з школярами з метою залучення  кращих випускників школи до вступу у Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Під час бесіди Кудінова І.П. розповіла про потенціал НУБіП України, напрями і спеціальності підготовки майбутніх фахівців, особливості навчання, бази навчально-виробничих практик, можливості стажування за кордоном, реалізації свого творчого та спортивного потенціалу, а також наголосила, що НУБіП України - один із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні, який готує і випускає фахівців європейського і світового рівня за освітніми ступенями бакалавр і магістр.
 

 
Старшокласники виявили неабиякий інтерес до нашого університету, ставили багато запитань з приводу улаштування студентського життя, зокрема про умови проживання у гуртожитках, відвідування  спортивного комплексу університету, а також перспективами закордонного стажування.
 
Т.П. Кальна-Дубінюк,
завідувач кафедри аграрного
консалтингу та сервісу
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook