Продовжено доступ до міжнародної наукометричної бази даних EBSCO

3 лютого 2016 року

Науковою бібліотекою організовано продовження передплаченого доступу до інформаційних ресурсів компанії EBSCO Publishing, що є одним з найбільших у світі постачальників журналів в електронному і друкованому форматі.

Бази даних EBSCO містять повнотекстову та бібліографічну інформацію з понад 7 000 назв журналів (з них 6100 - рецензовані), газет, бюлетенів новин, довідників з глибоким архівом. Частина статей у базах представлена у вигляді повних текстів, частина – тільки у вигляді анотацій (abstracts).

В EBSCO включені як найсвіжіші номери журналів, так і архів – для деяких видань аж до 1950-х років. Тут можна знайти повнотекстові версії останніх випусків таких видань, як "Harvard Business Review", "Forbes", "The Economist", "Business Week", "Journal of Marketing" та інших, що згруповані в 14 універсальних та тематичних баз даних:

Academic Search Premier

AHFS Consumer Medication Information

Business Source Premier

ERIC

European Views of the Americas: 1493 to 1750

GreenFILE

Health Source - Consumer Edition

Health Source: Nursing/Academic Edition

Library, Information Science & Technology Abstracts

MasterFILE Premier

MEDLINE

Newspaper Source

Regional Business News

Teacher Reference Center

Доступ до бази даних EBSCO здійснюється за адресою http://search.ebscohost.com  з локальної мережі Університету.

Нагадуємо також, що до 29 лютого Наукова бібліотека НУБіП України, у межах проекту «ТОРНАДО» від Консорціуму e-VERUM, пропонує скористатися тестовим доступом до бази даних Web of Science від Thomson Reuters за посиланням: http://webofscience.com/ з локальної мережі університету.

За консультаціями стосовно пошуку у базах даних (EBSCO, Web of Science) звертайтесь за електронною адресою [email protected] або за телефоном 527-85-38.

Тетяна Кіщак,

директор наукової бібліотеки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook