Ботанічний сад до Дня закоханих і Міжнародного жіночого дня пропонує святкові букети з тюльпанів!

7 лютого 2020 року

     Незабаром День всіх закоханих, Міжнародний жіночий день і День весни! Ми, чоловіки, не можемо залишити наших чарівних жінок без букета чарівних весняних квітів! Спеціально для цього фахівці Ботанічного саду університету виростили понад три тисячі тюльпанів і готові запропонувати Вам шість сортів, що різняться за формою та забарвленням бутону:  

  • сорти «Габріелла» та «Сінаеда Блу» мають ніжно рожевий та бузковий колір, надають відчуття ніжності, легкості, безтурботності та романтичності.

   

  • сорт «Іль де Франс» має оксамитово – червоний колір. Даний сорт ламає всі стереотипи звичайного червоного тюльпану, адже бутон квітки відрізняється формою, розміром та вражаючим забарвленням.

 

  • сорт «Дон Джонс» поєднує в собі два кольори: червоний та жовтий. Забарвлення тюльпану надає можливість пригадати і відчути яскравість та палкість почуттів.

 

  • сорт тюльпану «Стронг Голд», з жовтим забарвленням бутону, характеризується надзвичайною декоративністю та стійкістю в зрізі.

 

Ціни на квіти вельми демократичні!

      Досвідчені флористи Ботанічного саду допоможуть Вам створити справжню весняну квіткову композицію та подарувати гарний настрій!

  


     Познайомитися та придбати букети можна з понеділка по п’ятницю з 9 години ранку до 17 вечора у Ботанічному саду університету за адресою: вул. Генерала Родімцева, 2а.

     Отримати додаткову інформацію та зробити попереднє замовлення можна за телефоном 527-88-40.

Чекаємо Вас!

Олександр Слива,
директор Ботанічного саду НУБіП

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook