Звіт директора ННІ ПО М.М. Кулаєць

9 лютого 2016 року
НУБіП України

 

 04 лютого 2016 року відбувся звіт директора ННІ післядипломної освіти М.М. Кулаєць.  У звіті йшлося про підсумки діяльності у 2015 році і завдання на наступний рік в світлі програми «Голосіївська ініціатива – 2020» головний акцент було зроблено на підвищення якості надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації керівників, спеціалістів АПК, педагогічних і науково-педагогічних працівників аграрних ВНЗ І-ІV рівнів акредитації на програмах підготовки і перепідготовки з наданням другої вищої освіти ОС «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр», дорадників та експертів-дорадників тощо. 

   

 

В обговоренні звіту взяли участь: Пабат В.О., Микицей Т.Д. – заступники директора інституту,Витвицька О.Д., Кальна-Дубінюк Т.П. – завідувачі кафедр, професор кафедри інноваційної діяльності в АПК Демешкант Н.А.

  

 

 

Професор Демешкант Н.А. зазначила, що з 1 січня 2016 р. в структурі ННІ післядипломної освіти створено госпрозрахунковий підрозділ «Навчально-консультаційний центр професійного розвитку кадрів». Необхідність створення вище вказаного центру зумовлена потребою здійснення системної роботи щодо організації міжнародних семінарів, літніх шкіл, майстер-класів, які будуть сприяти вивченню кращого вітчизняного та закордонного досвіду організації навчального та наукового процесу, написанню грантових заявок та управління виконанням гранту після його отримання; організації закордонних стажувань для НПП аграрних ВНЗ; здійснення спільної з закордонними університетами післядипломної підготовки; надання інформаційно-консультаційної допомоги в пошуку закордонних партнерів при підготовці грантових заявок.

 

На закінчення директор подякувала керівництву університету за постійну підтримку в діяльності інституту.


      Звіт директора про роботу інституту у 2015 році було затверджено зборами трудового колективу. 
      На зборах затверджені делегати від ННІ післядипломної освіти на конференцію трудового колективу університету. 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook