9 січня відзначається Всесвітній день безпечного інтернету. До цієї події компанія Google приурочила роздачу додаткового місця в своєму хмарному сховищi Google Drive.

9 лютого 2016 року
     Всі напевно знають, що кожен власник облікового запису Google за замовчуванням безкоштовно отримує 15 ГБ дискового простору, які розподіляються між різними сервісами для зберігання особистих даних користувачів (листів, фотографій, документів тощо). Якщо цей простір виявився майже використаним, то Ви оціните додаткові 2 гігабайти, які пропонуються в рамках цієї акції.
 
      Для отримання подарунка необхідно виконати всього одне невелике умова - пройти перевірку безпеки свого облікового запису. Зробити це можна за цим посиланням. Перевірка займе у вас всього кілька хвилин. Вона полягає в уточненні номера телефону і резервного адреси електронної пошти, перегляді підключених пристроїв і авторизованих додатків.
 
     Після закінчення перевірки Google видасть вам заохочувальні гігабайти, про що буде свідчити повідомлення внизу сторінки. За нашими даними, додаткове місце виділяється назавжди, що надає додаткову цінність подарунку.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook