Здоров'я студентів – у полі зору керівництва факультету ветеринарної медицини

11 лютого 2016 року
Гуртожиток № 6 НУБіП України
З метою роз'яснення санітарно-епідеміологічної ситуації та попередження появи нових вогнищ захворювання 8 лютого у читальному залі гуртожитку №6 були організовані збори студентів.
На зборах були присутні: заступник декана факультету ветеринарної медицини Деркач С.С., завідувач гуртожитку Половко Г.П., заступник завідувача гуртожитку Масалович Ю.С., вихователі гуртожитку Поліщук О.С., Христюк С.Б., Мазур В.М. та Харкевич Ю.О., голова студентської ради Горбатюк А.В., члени студентської ради та, власне, студенти.
 

На початку проведення зборів заступник декана Деркач С.С. ознайомив студентів з положеннями наказу ректора університету С. Ніколаєнка щодо основних заходів, яких необхідно дотримуватися з метою попередження захворювання та поширення грипу серед студентів НУБіП України. Сергій Степанович наголосив, що в Україні з початку епідемічного сезону (з 28 вересня 2015 року по 2 лютого 2016 року) зареєстровано понад 3 млн хворих на грип і ГРВІ та зафіксовано понад 150 летальних випадків. У регіональному розрізі найвищий показник захворюваності на грип та ГРВІ спостерігається серед населення Київської області та Києва (перехворіло 14,1% і 11,9% населення відповідно), тому слід з відповідальністю поставитися до даного питання.
 
Зокрема, студенти були ознайомлені з наступними рекомендаціями:
  • уникати контактів з великою кількістю людей;
  • при необхідності користуватися одноразовами масками;
  • регулярно провітрювати приміщення і робити вологе прибирання;
  • дотримуватися правил особистої гігієни;
  • повноцінно харчуватися та уникати перевтом;
  • залишатися дома при перших ознаках хвороби і ОБОВ'ЯЗКОВО звертатися до лікаря!
Наприкінці свого виступу заступник декана вкотре наголосив студентам стосовно дотримання правил проживання у гуртожитку та акцентвав увагу на бережному ставлені до його матеріальної бази. Деркач С.С. також коротко ознайомив мешканців гуртожитку зі станом ремонтних робіт, які  проводяться на поверхах гуртожитка, зокрема, щодо встановлення енергозберігаючих вікон, і дав вичерпні відповіді студентам на поставлені щодо цього запитання.
 
Шановні мешканці! Будьте уважні до стану свого здоров'я!

Студентська рада гуртожитка № 6

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook