Фахівці санепідемслужби проконсультували завідуючих гуртожитками щодо недопущення поширення ГРВІ

11 лютого 2016 року

     На початку нового навчального семестру в дирекції студентського містечка відбулася нарада завідуючих гуртожитками за участі представників Державної санітарно-епідеміологічної служби лікаря-епідеміолога Ірини Білої, лікаря комунальної гігієни Тетяни Кузьменчук, санітарного фельдшера Надії Семиноженко.

     Центральним питанням зборів стала епідеміологічна ситуація, яка склалася в столиці та Київській області. Фахівці Голосіївського міжрайонного відділу лабораторних досліджень акцентували увагу на профілактичних заходах, які допомагають упереджувати поширення гострих респіраторних захворювань, грипу. 


     Як зазначила Ірина Біла, при появі перших симптомів грипу хвора людина обов'язково повинна залишатися вдома – щоб не провокувати ускладнення власної хвороби і не наражати інших людей на небезпеку.

     Директор студентського містечка Сергій Стецюк дав доручення завідуючим гуртожитків посилити контроль за санітарним станом в кімнатах та місцях загального користування. При виявленні перших симптомів захворювання у студентів або їх звернень на погіршення стану здоров’я – терміново повідомляти дирекцію студмістечка і деканати.
     Окрім того в гуртожитках запроваджено обмеження відвідування сторонніх осіб.

Максим Лазаріді,
заступник директора студентського містечка

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook