Колектив Ірпінського економічного коледжу схвалив звіт директора Сергія Михайлова

11 лютого 2016 року

 11 лютого відбулися збори трудового колективу відокремленого підрозділу Університету «Ірпінський економічний коледж». На збори завітав ректор Університету Станіслав Ніколаєнко. Під час перебування відбулася відверта розмова Станіслава Миколайовича зі студентською радою та працівниками закладу щодо наявного стану речей і подальших перспектив розвитку закладу. «Рух, який сьогодні задається Університетом, дає можливість рухатися уперед і базовому закладу, і відокремленим підрозділам. Головна умова цього руху – повна віддача кожного члену колективу на своєму робочому місці» - зазначив ректор.

 
Під час звіту директор коледжу Сергій Михайлов узагальнив роботу колективу протягом року, назвав основні досягнення та доповів про виправлення зауважень, озвучених на засіданні вченої ради Університету восени минулого року. Так, у коледжі запрацювала їдальня на 160 місць, обладнано тренажерний зал, оновлено комп’ютерну техніку тощо. Обговорюючи звіт, члени колективу та студенти висловили свою підтримку діяльності адміністрації закладу.
 
Декан економічного факультету Анатолій Діброва поділився з колегами планами щодо розвитку факультету, запропонував шляхи співпраці з коледжем щодо реалізації ступеневої освіти.
 
Також делегація Університету мала можливість оглянути матеріальну базу закладу, познайомитися з новими факультативними курсами з робототехніки та програмування, розробленими викладачами коледжу. 
 
Олег Єресько, 
начальник відділу регіонального розвитку, 
дистанційної освіти та заочного навчання
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook