Володимир Альохін прозвітував перед зборами колективу Немішаївського агротехнічного коледжу

13 лютого 2016 року

 12 лютого у відокремленому підрозділі Університету «Немішаївський агротехнічний коледж» відбулися збори трудового колективу. Першим питанням було звіт директора коледжу за підсумками 2015 року. Це був перший рік роботи на цій посаді Володимира Альохіна. Колективу вдалося багато чого досягнути: акредитовано два напрями підготовки бакалаврів, проведено капітальний ремонт навчальних корпусів, відкрито ветеринарну клініку, лабораторію нетрадиційного птахівництва тощо.  Більша частина виступу директора була присвячена планам на майбутнє.  Серед першочергових завдань - підвищення якості навчального процесу, покращення продуктивності дослідного господарства, завершення ремонтних робіт. Завершуючи виступ директор коледжу закликав усіх студентів і працівників щоденно ставити перед собою запитання: «А що я зробив для досягнення цих показників?».

 
Обговорюючи звіт директора, завідуючий відділенням ветеринарної медицини Василь Овчарук  виділив провідним завданням удосконалення практичної підготовки студентів; голова ради самоврядування Купрієнко Вікторія відзначила позитивні зміни, що відбулися у коледжі, зокрема встановлення системи Wi Fi, якісну роботу їдальні з широким асортиментом блюд, покращення умов проживання у гуртожитку;  заступник директора з господарської частини Сергій Майстренко назвав головною подією року початок будівництва каплички на території коледжу, відкриття якої заплановано на свято Трійці. Ці та інші виступаючи високо оцінили діяльність адміністрації і висловили свою підтримку на майбутнє.
 
Декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський, який є куратором коледжу, назвав рік, що минув, успішним для закладу, висловив подяку усьому колективу за роботу та запропонував нові можливості співпраці коледжу з факультетом.
 
Також на зборах обговорили внесення змін до Колективного договору та Правил внутрішнього розпорядку навчального закладу. 
 
Олег Єресько, 
начальник відділу регіонального розвитку, 
дистанційної освіти та заочного навчання
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook