Кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика розширює співпрацю з бізнесом

14 лютого 2016 року

     На цьому тижні на кафедру технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика завітали директор компанії “Venta lab” Володимир Арнаут, менеджер по експорту Павел Мулло компанії «Farmcomp agroelectronics” та старший науковий співробітник ДП «Укрметртестстандарт» Матвій Коберник.

 

     Гості зустрілися з деканом агробіологічного факультету Віктором Забалуєвим, завідувачем кафедри Григорієм Подпрятовим та доцентами кафедри Володимиром Войцехівським, Володимиром Насіковським, Анатолієм Бобером, Оксаною Завадською, Надією Ящук. Завідувач кафедри Григорій Подпрятов представив матеріально-технічну базу кафедри та ознайомив з напрямками навчально-науково-інноваційної діяльності провідних науковців. У свою чергу гості презентували напрямки діяльності компаній, лабораторні прилади, що використовують при оцінці якості продукції рослинництва та подарували два сучасні електровологоміри Unimeter та Wile 200.

 

     Декан агробіологічного факультету Віктор Забалуєв представляючи факультет відмітив, що така практика співпраці виробників з навчальними закладами поширена закордоном і є взаємовигідною. Наявність таких приладів на кафедрі поліпшить якість проведення лабораторно-практичних занять та науково-дослідної роботи.

 

Роман Жила 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook