Зустріч співробітників кафедри патологічної анатомії з учнями школи № 65 міста Києва

17 лютого 2016, 10:39
Школа № 65 міста Києва

16 лютого 2016 року доценти кафедри патологічної анатомії факультету ветеринарної медицини Гаркуша Станіслав Євгенович та Сердюков Ярослав Костянтинович запросили учнів випускних класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 65 м. Києва з поглибленим вивченням іноземних мов до студентської спільноти факультету.

Співробітники розповіли учасникам зустрічі про структуру Національного університету біоресурсів і природокористування України, наявність факультетів та більш детально було поінформовано про факультет ветеринарної медицини його історію та кафедри. Було акцентовано увагу майбутніх абітурієнтів на тому, що буде вивчати студент, де та як будуть проводитись практичні заняття.

Крім того була звернута увага школярів на культурно-виховну та спортивну роботу яка проводиться в стінах ВУЗу. Детально була подана інформація про ринок праці для ветеринарних спеціалістів.

Не оминули увагою і тему патріотизму і той факт, що у ВУЗі є кафедра військової підготовки і майбутні лікарі також можуть отримати і звання офіцеру запасу збройних сил України.
Старшокласникам були роздані рекламні буклети та проспекти та оголошення про умови вступу до НУБіП України.

Також доповідачами були дані відповіді на всі питання що цікавили майбутніх абітурієнтів
Кілька випускників школи виявили бажання вступати на факультет ветеринарної медицини.


Доцент кафедри патологічної анатомії Гаркуша С.Є.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook