Триває підвищення кваліфікації начальників і заступників начальників головних управлінь ветеринарної медицини в областях та містах України

18 лютого 2016 року
Конференц-зал ФВМ

15 лютого 2016 року згідно плану-графіка підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів агропромислового комплексу України, затвердженого Міністерством аграрної політики та продовольства України від 30.12.2015 р. за № 37–18–2-13/21194 на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України разом з ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини, які триватимуть до 26 лютого. Підвищувати кваліфікацію будуть начальники і заступники начальників головних управлінь ветеринарної медицини в областях та містах України. Навчально-тематична програма підвищення кваліфікації включає чотири тематичні розділи:
1. Завдання і потреби ветеринарної медицини в сучасних умовах. Інформаційні технології у ветеринарній медицині.
2. Організаційне і законодавче забезпечення діяльності ветеринарної медицини. Порядок видачі ветеринарних документів. Запобігання і протидії проявам корупції.
3. Державний контроль за об’єктами санітарних заходів. НАССР як превентивна система щодо безпеки харчових продуктів.
4. Сучасні підходи до забезпечення стабільної екологічної та епізоотологічної ситуації в Україні. Організація лікувально-профілактичних заходів при хворобах заразної та незаразної етіології.

Координатор післядипломної освіти на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України, к.вет.н., доцент Бойко Г.В. в розрізі занять провів профорієнтаційну роботу серед слухачів. Їх, як роботодавців, було ознайомлено з особливостями вступу у 2016 році на факультет ветеринарної медицини та перевагами навчання в нашому університеті. Також було наголошено про можливість вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми, які функціонують в ННІ післядипломної освіти.

Координатор підвищення кваліфікації на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України,

кандидат ветеринарних наук, доцент Бойко Г.В.
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook