ЄС: Вибір української молоді

18 лютого 2016 року

       Одним з напрямків діяльності представництва Європейського Союзу в Україні  є запровадження низки інформаційних проектів, що мають на меті підвищити обізнаність громадськості щодо Європейського Союзу та відносин ЄС-Україна. Цього року такою ініціативою став Всеукраїнський проект “ЄС: Вибір української молоді”, що реалізується за підтримки ГО “Молодіжна альтернатива” й фінансується представництвом ЄС в Україні. Відрадно, що до участі в проекті долучилися й студенти-землевпорядники НУБіП.

Так, першокурсники О.Голошва, М. Довгопол, М.Рабодзей, К. Кармазіна, А. Городнича, А. Даньшова, І. Яремчук, В. Косіненко, Н.Святина, Н. Тарасенко (викладач Ю.О. Дем’янова) взяли участь в онлайн Євровікторині, що складалася з двох раундів, й таким чином отримали чудову нагоду продемонструвати свої знання про Європу та європейські країни й ба навіть за високі результати претендувати на пам’ятні сувеніри.                 

Свої роботи для участі у фотоконкурсі на тему співпраці України та ЄС подали  М.Рабодзей, А. Даньшова, І. Яремчук, В. Косіненко та Б. Любінецький. Студенти запропонували такі назви для своїх фоторобіт: «ЄС вітає Україну» та «We need each other».                                  

Залучення студентів до таких виховних культурно-просвітницьких заходів є гарною традицією кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей, тим більше, що це перетинається з напрямком наукової діяльності кафедри, що працює над  реалізацією ініціативної теми «Англомовна професійна комунікація в координації євроінтеграційної перспективи України». Ми переконані, що майбутній випускник аграрного вишу має відзначатися не лише сформованими фаховими компетенціями, а й широким кругозором, мати чітку громадську позицію, що, звичайно, передбачає також і професійне володіння однією з європейських мов.           

Юлія Дем’янова, старший викладач кафедри

англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook