Якість навчання – в центрі уваги вченої ради факультету

19 лютого 2016 року

18 лютого 2016 р. відбулося чергове засідання вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету спільно з представниками ради роботодавців факультету.

На лютневому засіданні вчена рада зосередила свою увагу на результатах рейтингового оцінювання якості роботи НПП, зокрема і факультету загалом протягом 2015р.; на результатах зимової екзаменаційної сесії 2015-2016 н.р.; на аналізуванні відвідування навчальних занять студентами; на навчально-виховній роботі кафедр історії і політології та філософії.

Голова вченої ради, декан гуманітарно-педагогічного факультету проф. Шинкарук В.Д. закцентував на тому, що викладачі повинні об’єктивно оцінювати навчальні досягнення студентів, і запропонував провести зріз знань з дисциплін, у яких якість успішності понад 75 %.

У полі зору була і профорієнтаційна робота кафедр філософії, соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті, методики навчання та управління навчальним закладом.

Активне, дискусійне обговорення важливих питань діяльності факультету стало підставою для прийняття обґрунтованих рішень, спрямованих на покращення окремих показників кафедр.

Затверджено і три ініціативні науково-дослідні теми «Сучасна філософія науки та освіти: проблеми гуманітарного дискурсу» (керівник - канд. філос. наук, професор Чекаль Л.А.), «Функціонування мовних одиниць усіх рівнів та їх переклад: синергетичний підхід» (керівник - канд. філол. наук, доцент Бабенко О.В.), «Інноваційні технології з інтенсивної підготовки майбутніх фахівців філологічних спеціальностей» (керівник - доктор пед. наук, професор Малихін О.В.).

Вчена рада гуманітарно-педагогічного факультету розглянула низку й інших актуальних поточних питань і прийнято відповідні рішення.


Світлана Харченко,
учений секретар

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook