Чотири роки пролетіли майже непомітно...

19 лютого 2016 року

У світі налічується понад 50 000 професій. Хтось мріє стати вчителем, хтось археологом, хтось художником, – і всі ці професії по-своєму цікаві. А наша особлива. Так вважає нова когорта лікарів ветеринарної медицини, випускників-магістрів 2016 року.
Чотири роки пролетіли майже непомітно на фоні тих всіх незабутніх подій, злетів і падінь, пар та вихідних, проведених в колі кращих університетських друзів! Прийшли ми всім потоком до НУБіП України вже не маленькими школярами. Нас всі називали «інтегровані», дивне слово, з дуже простим поясненням – кожен з нас прийшов до ВУЗу після закінчення коледжу. Та, не зважаючи на невеличкий досвід в навчанні, було все ж таки важко.

Завжди рятувало і дуже підіймало настрій спілкування з однокурсниками, з якими було дуже легко знайти спільну мову і, зважаючи на анатомію, – спільні переживання та проблеми!  Ми завжди були в русі, ніколи нам не давали зупинитися якщо не навчання, то студентське самоврядування. Постійна участь, майже всім потоком, в КВНі, Голосіївській весні, Дебюті першокурсника давала нам величезну площину для того, щоб відволіктись від доволі таки складного навчання. І саме завдяки такій потужній підтримці самого ВУЗу, викладачів, десь, можливо, навіть навчальних аудиторій, котрі постійно надихали – ми стали саме тими, ким є сьогодні.

 

Чотири роки тому ми прийшли переляканими абітурієнтами, нехай з невеличким досвідом. Сьогодні ми стали, в першу чергу – свідомими громадянами України, і завдяки наполегливій роботі викладачів – справжніми фахівцями своєї улюбленої справи, за що їм щиро вдячні.


Випускник 2016 року, магістр ветеринарної медицини Роман Мурашко.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook