Мрієш оберігати людство - запрошуємо на факультет ветеринарної медицини НУБіП України!

19 лютого 2016, 11:50
Гімназія № 315 м. Києва

12 лютого 2016 року доценти кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Сорокіна Наталія Григорівна та Гомзиков Олексій Михайлович провели профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів гімназії № 315 м. Києва.

Майбутнім абітурієнтам були презентовані історія та сьогодення факультету ветеринарної медицини, наголошено на особливостях цьогорічної вступної кампанії до вищих навчальних закладів України, зокрема, НУБіП України. Учні з радістю сприйняли інформацію стосовно того, що з 2016 року при поступанні на факультет ветеринарної медицини, після його закінчення випускники отримають повну вищу освіту з освітнім рівнем «Магістр».

Сорокіна Н. Г. та Гомзиков О. М. роздали буклети з інформацією про факультет ветеринарної медицини та запропонували майбутнім абітурієнтам ознайомитися з детальною інформацією про університет та його підрозділи на сайтах НУБіП України. Особливу увагу було звернено на складові у підготовці спеціалістів спеціальності «Ветеринарна медицина», зокрема кадровий потенціал, навчально-методичне, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу та практична підготовка, яка на факультеті ветеринарної медицини на найвищому рівні.

Також виступаючі наголосили на перспективах, які відкриються перед майбутніми студентами НУБіП України у разі вступу, а це можливість здобути  освіту у одному з найкращих вищих навчальних закладів України, поїхати на виробничу практику за кордон, розкрити свої таланти у спортивних, культурологічних гуртках університету.

 

Недосєков Віталій Володимирович,

завідувач кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook