Співробітники кафедри гігієни та санітарії тварин імені професора А.К. Скороходька на шляху вдосконалення професійної підготовки

22 лютого 2016 року

Виконуючи наказ ректора університету професора С.М. Ніколаєнка та зобов’язання декана факультету ветеринарної медицини професора М.І. Цвіліховського щодо вдосконалення професійної підготовки НПП викладачі кафедри запрошені до участі в роботі «Східноєвропейського молочного конгресу», який проходитиме 2 – 4 березня 2016 року, за участю провідних підприємств (молочні компанії, молочні комплекси, молочні ферми агроформувань) з виробництва та переробки молока та ряду зарубіжних компаній з Європейського Союзу, США та Канади.

Крім того, завідувач кафедри, професор Захаренко М.О., та доцент Поляковський В.М. запрошені до участі у роботі Агрошколи «Управління молочним бізнесом – 2016. Модуль 1. Технологічне обладнання, якість молока та гігієна в молочному скотарстві» з доповіддю «Системи утримання тварин, специфіка видалення і переробки гною», який відбудеться 10 – 11 березня 2016 року в м. Умань, вул. Чапаєва, 52, Черкаська область за участю відомих світових компаній.

 Поляковський Василь Михайлович

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook