ВИБІР МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ - ВИБІР ВСЬОГО ЖИТТЯ

26 лютого 2016 року
Вінницька область Вінницький район смт. Вороновиця вул. Гагаріна, 2

Нещодавно була проведена зустріч з учнями 11 класу Вороновицької середньої загальноосвітньої школи I - III ступенів №1 Вінницького району Вінницької області  з асистентом кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Веретинською Іриною Анатоліївною.

Ірина Анатоліївна сама не так давно закінчила саме цей факультет, потім була аспіранткою, а сьогодні-викладач! Цікаво учням слухати про таку кар’єру , а також про всі переваги навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України, а саме про навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК, адже отримавши вищу освіту у рідному університеті, знаєш усе з середини. А також Ірина Анатоліївна наголосила на тому, що обираючи свою майбутню професію потрібно враховувати й потреби країни у спеціалістах,а професія технолога досить актуальна і необхідна.

Основними запитаннями, які виникли в учнів, були питання з приводу майбутнього працевлаштування, а також, які цікаві заходи проводяться на факультеті та в університеті, хлопців звичайно ж цікавила наявність  військової кафедри в університеті та чи проводяться спортивні змагання, і  чи належна увага приділяється спорту.

Підвівши підсумки зустрічі, ми домовились, що наша наступна зустріч відбудеться в НУБіП Україна 12 березня 2016 року!

  

Олена Очколяс,

асистент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів

факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook