Визначилися переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія»

29 лютого 2016 року
Факультет ветеринарної медицини, ауд. 412

На виконання  наказу Міністерства освіти і науки України №1247 від 27.11.2015 р. та наказу ректора НУБіП України №1398 від 14.12.2015 р. 25 лютого 2016 року на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин»).

З цією метою розпорядженням декана факультету Цвіліховського М.І. (№6 від 26.01.2016 р.) був створений робочий оргкомітет у такому складі: заступник декана факультету ветеринарної медицини, доцент Данілов В.Б., професор кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого Калачнюк Л.Г., доцент кафедри гістології, цитології та ембріології Стегней Ж.Г., доцент кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Стегней М.М., доцент кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин Криця Я.П., доцент кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Мельник М.В., доцент кафедри розведення та генетики тварин ім. М.А. Кравченка Супрун І.О., доцент кафедри біології Курбатова І.М., які розробили тестові завдання для учасників олімпіади. До тестових завдань входили питання з таких дисциплін: зоологія, генетика, мікробіологія, біохімія, фізіологія, гістологія і анатомія.

Участь у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин»)  взяли 67 студентів 2 курсу факультету ветеринарної медицини освітнього ступеня «Бакалавр».

Конкурсну комісію, яка оцінювала роботи студентів, очолив заступник декана факультету Данілов В.Б.
Трійку призерів склали: 1 місцеПроценко Олена Марківна, 2 курс 7 група;  2 місцеСітко Єлизавета Володимирівна, 2 курс 1 група; 3 місцеПостоєнко Ганна Володимирівна, 2 курс 7 група.
Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин») і бажаємо з честю представити факультет ветеринарної медицини НУБіП України у ІІ етапі олімпіади, який відбудеться 13–15 квітня 2016 року на базі Миколаївського національного аграрного університету.

 

Деканат факультету ветеринарної медицини
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook