Учні київської гімназії № 154 отримали інформацію від кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології про переваги навчання на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України

1 березня 2016, 9:00
Бібліотека імені О. Матросова

Професор кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Національного університету біоресурсів і природокористування України Оксана Валентинівна Яблонська продовжує інформувати учнів шкіл про особливості навчання в університеті загалом і на факультеті ветеринарної медицини, зокрема.
Ось і 22 лютого у бібліотеці імені О. Матросова Оксана Яблонська зустрілася із восьмикласниками гімназії № 154. Цього вечора учасники Революції Гідності – письменники та волонтери Максим Меркулов, Валентина Захабура, Олена Максименко та Оксана Яблонська разом із учнями гімназії пригадували перебіг подій на Майдані та читали свої вірші, присвячені революційним подіям.
Оксана Яблонська розповіла про укладений нею збірник «Викрадення Європи», в який увійшла революційна поезія Майдану, та перевела розмову на сьогодення і розказала про особливості навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування, зокрема на факультеті ветеринарної медицини, чим викликала значний інтерес в учнів та вчителів 154 гімназії Шевченківського району міста Києва.

Професор Яблонська О.В. розказала про освітні рівні навчання на факультеті ветеринарної медицини, підкреслила вагомий культурний та освітній розвиток студентів в нашому університеті і запросила учнів та їхніх батьків на День відкритих дверей до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Скибіцький Володимир Гурійович

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook