Студенти факультету взяли участь у змаганнях з вільної бортьби

2 березня 2016, 9:00
Навч. корп. № 9

1 березня у стінах навчального корпусу № 9 відбулися традиційні щорічні змагання Спартакіади студентів НУБіП України з вільної боротьби. Змагання проводилися серед чоловіків у 6 вагових категоріях: 60, 66, 74, 84, 96 кг.

Честь факультету захищали магістр 2 року навчання Романчук Олександр (вагова категрія 60 кг) та студент І курсу Ілля Семенов (вагова категрія 74 кг).

З наших хлопців першим на килим вийшов Ілля. У важкому поєдинку удача була не на стороні нашого спортсмена. Саме удача, а не майстерність чи сила. Технічно Ілля був вправним та хутким. Вже опісля поєдинку у розмові з Іллею я зрозумів: класичне самбо, яким Ілля професійно займається з дитинства, за стилем суттєво відрізняється від вільної боротьби. Проте, це не стало на заваді для нього спробувати себе у чомусь новому. З першого разу не вийшло, але будь-який досвід не минає марно, він обов'язково стане у пригоді.

Олександру ж майже не було рівних серед спортсменів вагової категрії 60 кг. На килимі він почував себе, як риба у воді. У фінальному поєдинку переможцю у даній ваговій категорії Олександр програв усього на два очки, посівши почесне 2 місце.

Бажаємо нашим спортсменам наполегливої праці і нових спортивних звершень!

Харкевич Ю., деканат ФВМ


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook