Відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови!

2 березня 2016 року

29 лютого 2016 року на базі гуманітарно-педагогічного факультету відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням». У конкурсному змаганні взяли участь 118 студентів, які навчаються нарізних факультетах НУБіП України.

Учасників олімпіади привітав декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Дмитрович Шинкарук, який побажав студентам успіхів і міцного здоров’я, а також зазначив, що велика кількість учасників заходу свідчить про любов і шанобливе ставлення наших студентів до рідної української мови.

Олімпіадні завдання, що складалися з кількох блоків, розробили викладачі кафедри української та класичних мов. За результатами олімпіадивизначенопереможців, якіпредставлятимутьуніверситет на другомуетапі Всеукраїнської олімпіади.

Перемогу у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням» здобули: Шкута А.В. (магістр гум.-пед. ф-ту), Рибалко А.О., Ковальчук Т.О. (студ. І к. ф-тусадово-парков. гос-ва), Ковбасюк Ю.М. (студ. І к. 2 гр. екон. ф-ту)

ІІ місце розділили між собою Порфіленко З.Ю., Штандер І.А. (студ. І к. 4 гр. ФАМ), Васильченко Н.С., Терлєєва В.О. (студ. І к. 3 гр. ф-ту захисту рослин, біотехнології та екології), Харковець Я.Ю. (студ. І к. 1 гр. ф-ту сад.-парк. гос-ва), Тарасенко Н.Ю. (студ. І к. 3 гр. ф-туземлевпоряд.), Клюй А.О. (студ. І к. 2 гр. економ. ф-ту), Богатирьов Є.А. (студ. І к. 2 гр. ФАМ)

ІІІ місце посіли Сухобок Н.О., Миргородська Д.О., Ткачук М.В. (студ. І к. 4гр. і 7 гр. ФАМ), Даньшова А.В. (студ. І к. 3 гр. ф-туземлевпоряд.), Нуждіна І.В. (студ. І к. 2 гр. економ. ф-ту)

Щиро вітаємо переможців і бажаємо їм успіхів у наступних етапах змагання!

Людмила Дядечко, ст. викладач
кафедри української та класичних мов

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook