DISCUSSION CLUB РОЗПОЧАВ СВОЮ РОБОТУ НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

3 березня 2016 року

1 березня 2016 року за сприяння декана факультету ветеринарної медицини, академіка НААН України М.І. Цвіліховського і проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку В.А. Ткачука, а також за ініціативи студентки 1 курсу ФВМ С. Джанаєвої та Спілки молодих вчених Університету в стінах факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулося перше засідання DISCUSSION CLUB з носіями англійської мови зі Сполучених Штатів Америки. Представником волонтерської групи, що сприяє поширенню англійської мови серед молодих спеціалістів, є Террі Епплінг (США) і наша співвітчизниця, професійний філолог Галина Орел Контанке.
DISCUSSION CLUB – новітня тенденція у сфері вивчення іноземних мов, головна мета якої полягає у намаганні через різноманітні форми (ігрова форма, перегляд іноземних фільмів та їх обговорення) розвитку розмовного напряму спілкування, в даному випадку – англійської мови.


Завданням даного проекту є об’єднання людей з різним рівнем володіння іноземною мовою у дружній атмосфері. Спілкування з різними носіями мови – це прекрасна можливість перевірити свої знання і вміння на практиці. Крім того, це ще й можливість дізнатися для себе щось нове і цікаве.
Ідеєю першої зустрічі була ігрова форма знайомства. Також були розглянуті прислів’я і скоромовки.
Представниками нашого факультету на розмовному клубі стали голова Спілки молодих вчених Марина Галат, аспіранти Валерія Зворигіна, Роман Димко, Надія Іванченко та Катерина Гром.

Ми дуже вдячні нашим викладачам і сподіваємось на подальшу роботу розмовного клубу в Національному університеті біоресурсів і природокористування України у даному форматі!
 

Голова Ради молодих вчених факультету ветеринарної медицини Друзь Н.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook