Кафедра аграрного консалтингу запрошує на навчання випускників Київщини

9 березня 2016 року

  3 березня 2016 р. доцент кафедри аграрного консалтингу та сервісу Кудінова І.П. провела зустріч із учнями одинадцятого класу Олізарівської ЗОШ I-III ступенів Іванківського району Київської області.

 Під час зустрічі Ірина Петрівна ознайомила учнів із структурою НУБіП України, поінформувала про  сучасну матеріально-технічну базу, спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців ОС “Бакалавр” на базі університету та вартість навчання. Наголосила, що університет готує фахівців за освітніми ступенями бакалавр – магістр, а дослідницькі вміння кращі випускники можуть розвивати, продовжуючи навчання в аспірантурі та докторантурі. А ще – паралельно отримати другу вищу освіту.

     Старшокласники виявили неабиякий інтерес до нашого університету, ставили багато запитань з приводу улаштування студентського життя, зокрема про умови проживання у гуртожитках, відвідування спортивного комплексу університету, а також перспективами закордонного стажування.

 

      Завершилось знайомство запрошенням майбутніх абітурієнтів на зустріч 12 березня о 14:00 (10 корпус, аудиторія 228) на День відкритих дверей.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook