Відбулися курси з підвищення кваліфікації за програмою підготовки дорадників та експертів-дорадників

10 березня 2016, 13:39
м. Бережани

 З 29 лютого по 4 березня 2016 року відбулися виїзні курси з підвищення кваліфікації за програмою професійної підготовки дорадників та експертів-дорадників у відокремленому підрозділі університету «Бережанський агротехнічний інститут».

    Перед слухачами виступили науково-педагогічні працівники НУБіП України: Роман Ярославович Корінець, президент Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України, завідувач кафедри, д.е.н., професор Тетяна Прокопівна Кальна- Дубінюк, викладачі кафедри, доценти Ірина Петрівна Кудінова, Микола Федорович Безкровний, Лілія Хомівна Рибак, Олена Анатоліївна Локутова, ст. викладач кафедри інформаційних систем у менеджменті Сергій Петрович Саяпін.

 

Слухачі - керівництво інституту та декани факультетів, завідувачі, доценти, старші викладачі та фахівці кафедр. По закінченню навчання і успішному захисту випускних робіт слухачі отримали свідоцтва державного зразка про підвищення кваліфікації з сільськогосподарського дорадництва.

Науково-педагогічними працівниками кафедри було проведено профорієнтаційну роботу із слухачами на предмет вступу їх до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми які функціонують в ННІ післядипломної освіти.

 

 

І. Кудінова, О.Локутова

доценти кафедри аграрного 

консалтингу та сервісу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook