Гирьовий спорт – для справжніх чоловіків!

11 березня 2016, 9:00
Навч. корп. № 9

Вчора, 10 березня, у стінах 9 навчального корпусу відбулися змагання  з гирьового спорту серед студентів у рамках Спартакіади студентів НУБіП України. Змагання були особисто-командні. У змаганнях брали участь збірні команди ННІ та факультетів. Кількість учасників у складі команди могла бути без обмежень, дозволялося здвоювання у всіх вагових категоріях. Змагання проводилися відповідно до чинних правил змагань з гирьового спорту у 6 вагових категоріях: 60, 65, 70, 75, 80, +90 кг – за сумою двоборства:  поштовху та ривка. Особиста першість визначалася у кожній ваговій категорії за найбільшою сумою підйомів.

Команду факультету ветеринарної медицини представляли Сулейманов Ростислав, Загайкевич Євген, Семенов Ілля, Фесюк Роман, Хомич Владислав та Лагода Андрій. 

Змагання для наших хлопців виявилися напруженими та непростими, проте повними звитяги та досвіду. У нелегкій боротьбі у ваговій категорії 80 кг перше місце виборов Сулейманов Ростислав. Та це й не дивно, адже Ростислав давно займається гирьовим спортом та вже кілька років поспіль незмінно посідає перші місця у своїй ваговій категорії серед студентів університету.

Трішки не вистачило досвіду та фарту з жеребкуванням Фесюку Роману (90 кг) та Семенову Іллі (75 кг), які лише на кілька підйомів гирі поступилися призерам змагань у своїх вагових категоріях. Звичайно, за умови виступу хлопців під кінець кожного з двоборства все склалося б по-іншому, оскільки були б відомі результати участі суперників.

Гідно виступили і Загайкевич Євген, Хомич Владислав та Лагода Андрій, яким показати ті результати, на які вони здатні, завадили напружений графік та, знову ж таки, досвід.

Проте, не варто розчаровуватися! Перемоги обов'язково будуть попереду. А маленькі невдачі, які іноді трапляються, нехай гартують до великих звершень! Успіхів, хлопці!

Ю. Харкевич, деканат ФВМ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook