Правильний майбутній вибір – запорука успіху на життєвому шляху

11 березня 2016 року

      11 березня в.о. завідувачем кафедри овочівництва Бобось І.М. були проведені зустрічі з учнями випускних класів шкіл м. Києва. Зокрема, проведена профорієнтаційна робота в школі I-III ступенів №147 та гімназії №39. Бобось І.М. акцентувала увагу на високий рейтинг університету як в Україні, так і на міжнародній арені. Школярі отримали інформацію про структуру НУБіП України, спеціальності за якими здійснюється підготовка, переваги навчання в нашому виші, про розвиток міжнародних зв’язків.

     

     Особлива увага приділена спеціальностям, які готують фахівців на агробіологічному факультеті. Значний інтерес серед учнів викликала інформація про підготовку фахівців ОС «Бакалавр» за новою спеціальністю «Садівництво і виноградарство», а саме про її значимість для сьогодення і майбутнього, перспективи працевлаштування для майбутніх випускників. Школярів цікавила детальна інформація про обсяги державного замовлення, перелік конкурсних предметів, умови вступу та навчання в НУБіП України. Значний інтерес у школярів викликала інформація про сучасну матеріально-технічну базу університету, агробіологічного факультету, про умови, які створюються для розкриття творчих і спортивних здібностей майбутніх абітурієнтів.
     Учням були роздані буклети, оголошення, які містять невичерпну інформацію про університет, агробіологічний факультет та правила прийому на навчання.

Завершилось знайомство запрошенням випускників шкіл на зустріч
12 березня (ауд. 66, корп. 4) в День відкритих дверей!


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook