День відкритих дверей на гуманітарно-педагогічномуфакультеті

13 березня 2016 року

Правильний вибір професії – це моральне задоволення, висока самооцінка – точка, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, де можливе й необхідне поєднання особистих і загальних інтересів. Як правильно обрати професію, вищий навчальний заклад? На ці питання майбутні студенти, а сьогодні ще абітурієнти, отримують відповіді на днях відкритих дверей університету, факультету.

12 березня 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся День відкритих дверей, на який завітало більш як 230 випускників загальноосвітніх середніх шкіл, ліцеїв, гімназій м. Києва, м. Ставища, Фастова і Миронівки Київської області, а також випускники коледжів м. Києва, м. Бережани, м. Вінниці, м. Ірпеня, смт. Немішаєве та ін.

Розпочав зустріч декан гуманітарно-педагогічного факультету доктор філологічних наук, професор Василь Шинкарук, який спрезентував випускникам шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів коротку історію університету, факультету, спеціальності, що за ними гуманітарно-педагогічний факультет готує фахівців, а також розповів про науковий потенціал кафедр, про умови вступу та вимоги до навчання, про можливість отримати подвійні дипломи і другу вищу освіту протягом навчання на бакалавраті, про міжнародне стажування і про те, чому зможуть навчитися майбутні студенти та де працювати після отримання диплома, соціальну інфраструктуру тощо.

Майбутні студенти з особливим інтересом переглянули відеоролик про Національний університет біоресурсів і природокористування України, гуманітарно-педагогічний факультет.
Про особливості вступу та навчання на спеціальностях «Філологія», «Переклад» докладно розповіла завідувач кафедри іноземної філології і перекладу доктор педагогічних наук, професор Світлана Амеліна.

Педагогічний блок спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету ‒ спеціальності «Соціальна робота (соціальна педагогіка)», «Педагогіка вищої школи», «Управління навчальними закладами», «Освітні вимірювання» ‒ спрезентував завідувач кафедри педагогіки доктор педагогічних наук, доцент Руслан Сопівник.

Завідувач кафедри культурології доктор філософських наук, професор Ірина Майданюк поінформувала студентів про заходи, які відбуваються в університеті, зокрема «Краса НУБіП», «Голосіївська весна», «Пісенні баталії», про можливості для студентів зреалізувати свої здібності, познайомила абітурієнтів із творчими колективами університету.

Завітав на День відкритих дверей гуманітарно-педагогічного факультету ректор університету доктор педагогічних наук, професор Станіслав Ніколаєнко, який наголосив на тому, що тільки наполегливою працею можна досягнути результатів та успіхів, а також висловив упевненість, що обравши НУБіП, абітурієнти зробили правильний вибір. 

Завершилася зустріч концертом-презентацією, що його підготувала кафедра культурології.

Після зустрічі в аудиторії 231 випускникам загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій та коледжів студентська рада гуманітарно-педагогічного факультету провела екскурсію територією університету та факультету, познайомили із виставкою робіт викладачів і студентів, яку зорганізували кафедра культурології і кафедра української та класичних мов, а в безпосередньому спілкуванні розповіла про студентське життя, його особливості, різноманітні цікавинки.

Упевнені, що кожен із учасників цієї зустрічі зрозумів:
Правильний вибір – крок до життєвого успіху!
МІЙ ВИБІР – моя дорога,
НУБіП України – моя перемога!


Світлана Харченко,
заступник декана гуманітарно-
педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook