Гордість факультету тваринництва та водних біоресурсів студенти Поміркований Олександр та Білінський Володимир – призери чемпіонату України з кіокушин карате

15 березня 2016, 15:27

       В котре студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів змагались у такому Гордість факультету тваринництва та водних біоресурсів студенти Поміркований Олександр та Білінський Володимир – призери чемпіонату України з кіокушин карате виді спорту як кіокушин карате. На цей раз вони приймали участь і вибороли призові місця на відкритому чемпіонаті України серед чоловіків у категорії куміте (вагова категорія до 80 кг). Чемпіонат, що проходив 5 березня 2016 року в м. Києві зібрав спортсменів з усіх куточків країни. В ході змагань наш магістр Володимир Білінський і студент четвертого курсу Поміркований Олександр, вийшли у півфінал, де їм довелося зійтися у двобої один з одним. Цей бій був дружнім, але дуже важким і насиченим, за незначної переваги перемогу одержав Олександр, а Володимиру довелося битися за бронзу, і він її  здобув. У фінальному поєдинку Олександр проявив мужність та витримку і виборов срібло.

      Такі вагомі успіхи стали підставою для майбутнього отримання нашими спортсменами спортивних звань майстра спорту та кандидата в майстри спорту.

  

      Отож, вітаємо наших студентів з перемогами та бажаємо їм не зупинятися на досягнутому, а підкорювати нові спортивні вершини!

 

Руслан Кононенко,

заступник декана факультету тваринництва

та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook