Підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини

16 березня 2016 року
НУБіП України
З 14 по 25 березня 2016 року згідно плану-графіка підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів агропромислового комплексу України, затвердженого Міністерством аграрної політики та продовольства України від 30.12.2015р. за № 37–18–2-13/21194 на факультеті ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти НУБіП України розпочали роботу курси підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини за трьома напрямками:
1. Начальники і заступники начальників управлінь ветеринарної медицини та офіційні лікарі ветеринарної медицини
3. Завідувачі хіміко-токсикологічними відділами, лікарі-токсикологи державних лабораторій ветеринарної медицини в областях
4. Завідувачі вірусологічними відділами, провідні лікарі-вірусологи державних лабораторій ветеринарної медицини в областях.
В перший день занять на факультеті ветеринарної медицини, слухачів курсів підвищення кваліфікації, приймали заступник директора ННІ післядипломної освіти, д. с.-г. н., професор Пабат Віктор Олексійович і заступник декана факультету ветеринарної медицини з післядипломної освіти, к.вет.н., доцент Бойко Григорій Васильович.

 
 
Слухачам проведено лекції «Сучасний стан АПК України та інноваційні процеси в стимулюванні його подальшого розвитку» (Пабат В.О.) і «Післядипломна освіта лікарів ветеринарної медицини в Україні» (Бойко Г.В.). 
  
Рудик Станіслав Костянтинович, доктор ветеринарних наук, професор, заслужений працівник народної освіти України, відмінник освіти України, відмінник аграрної освіти та науки, провів лекцію «Історія ветеринарної медицини. Музейна справа у ветеринарній медицині», після якої слухачі відвідали музей анатомії факультету ветеринарної медицини.
 
 
В розрізі занять, серед слухачів, проведено профорієнтаційну роботу. Бойко Г.В ознайомив з правила прийому та особливостями вступу 2016 року на факультет ветеринарної медицини та переваги навчання в нашому університеті. Увагу слухачів було акцентовано на можливості стажування фахівців ветеринарної медицини приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України.

 
Пабат В.О. розповів про можливість вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми які функціонують в ННІ післядипломної освіти
 
Заступник директора ННІ післядипломної освіти, д. с.-г. н., професор Пабат В.О.
Заступник декана факультету ветеринарної медицини з післядипломної освіти,кандидат ветеринарних наук, доцент  Бойко Г.В.
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook