Розширюємо бази практик: підписано договір з провідним китайським виробником птиці

21 березня 2016, 7:29

     17 березня 2016 року став ще одним важливим днем у розвитку факультету тваринництва та водних біоресурсів та підвищення його ролі в міжнародному освітньо-науковому середовищі. 

 
     Декан факультету Вадим Кондратюк та директор компанії Guowei Poultry Development Co. Ltd пан Лі підписали договір про співпрацю між факультетом та його компанією, який відкриває можливості студентам факультету проходити стажування з птахівництва на цьому підприємстві. Компанія має власні виробничі потужності, оснащена сучасним обладнанням, має свою наукову лабораторію з оцінки якості отримуваної продукції і свою лабораторію генетичних досліджень у тваринництві та спеціалізується на вирощуванні качок та реалізації їхньої продукції. 
 
     Знаковим є те, що всі витрати, пов'язані з перебуванням студентів факультету в Китаї, на підприємстві, в точу числі трансконтинентальний переліт, будуть фінансуватися китайськими партнерами. 
 
    Кожного року на виробничу практику буде направлятися три студенти за спеціалізацією «Птахівництво» або за магістерською програмою «Генетичні ресурси у тваринництві».
      
     Делегація також відвідала Чжедзянську академію аграрних наук. Її директор пан Бао Ліан окреслив основні напрями наукової роботи та можливі аспекти поглиблення співпраці між Академією та УЛЯБП АПК. Мова йшла про дослідження особливостей біології рослин з метою підвищення їх продуктивності, випробування ефективності засобів захисту рослин виробництва КНР та дослідження ефективності і якості ветеринарних препаратів.
 
Денис Рудень
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook