Конференції
Запрошуємо взяти участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції вчених, аспірантів і студентів (18-19 квітня 2024 року)
Шановні колеги!
Запрошуємо вас взяти участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції вчених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства”, яка відбудеться 18-19 квітня 2024 року та присвячена 15-ти річчю факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України
Офіційні мови конференції: українська та англійська.
Форма участі: очна, дистанційна.
СЕКЦІЇ
https://us04web.zoom.us/j/5733633138?pwd=cDBTVDhqZzN5T
Ідентифікатор: 573 363 3138 Код доступу: UW1XNm
2) Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК ауд. № 359, навч. Корпус № 11
https://us04web.zoom.us/j/8845740117?pwd=WXVQMEltajBzRXJOeVBqUWJlcVpHUT09
Ідентифікатор: 884 574 0117 Код доступу: znD9Fw
3) Стандартизація, сертифікація та управління якістю продукції АПК аудиторія № 400, навч. корпус №12, блок Д
https://us04web.zoom.us/j/76392545171?pwd=vD8HcsrUQk7mAlOHzfO00Md5JN0X2k.1
4) Досягнення нутриціології у збереженні здоров’я населення аудиторія № 402, навч. Корпус № 12, блок А
https://us05web.zoom.us/j/88912560905?pwd=CZfdGa6VyW8gdvbGdlmnhfoAqTCoaB.1
Ідентифікатор: 889 1256 0905 Код доступу: gYzW3a
КОНТРОЛЬНІ ДАТИ КОНФЕРЕНЦІЇ
до 10 квітня 2024 р. необхідно подати:
- заявку на участь у конференції;
- тези доповідей;
- копію документу про сплату оргвнеску.
Після отримання матеріалів Оргкомітет протягом двох днів відправляє на адресу учасника лист – підтвердження.
ЗАЯВКА на участь у конференції подається в електронному вигляді за посиланням: https://forms.gle/nMhmF2hkuwBYjEen9
матеріали надсилати електронною поштою на e-mail: [email protected]
18 квітня 2024 року
9-50-10-00 реєстрація учасників конференції.
10-00-12-00 відкриття конференції, (навч. корпус №12, ауд. 412, блок Г, вул. Виставкова,16)
ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ
https://nubip-edu-ua.zoom.us/j/85385929420?pwd=OCs3OFc0SytTTENIT2tLZlJkQzJkZz09
Ідентифікатор: 853 8592 9420 Код доступу: 918796
12-00 -13-00 обідня перерва.
13-00 –16-00 робота секцій згідно програми.
19 квітня 2024 року
10-00- 16-00 робота секцій згідно програми.
16-00 - 17-00 обговорення результатів, закриття роботи секцій.
ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ВНЕСОК
100 грн. – публікація однієї тези доповіді у Збірнику праць конференції.
Оплата оргвнеску здійснюється перерахуванням за номером картки monobank
4441 1111 4556 9343
АДРЕСА ОРГКОМІТЕТУ І КОНТАКТИ:
03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, буд. 12 В, корпус №11, кім. 312 кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК
095-189-08-34 (вайбер, телеграм) Гудзенко Максим Миколайович
матеріали надсилати електронною поштою на e-mail: [email protected]
Міжнародна науково-практична конференція «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України і світу»
Міжнародна науково-практична конференція «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу», 25 травня 2023 року. Присвячена 125-річчю заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України.
РОЛЬ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В УМОВАХ ВІЙНИ ТА ВИРІШЕННІ ЗАВДАНЬ ПЛАНУ ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНИ (якість і безпечність продовольства, харчові технології)
Х Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
Ювілейна Х Міжнародна науково-практична конференція на факультеті харчових технологій
https://nubip.edu.ua/node/91339
Безпечність та якість харчових продуктів та актуальні вимоги міжнародних стандартів у фокусі секційного засідання №1 «Стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва»
https://nubip.edu.ua/node/91376
Два дні плідної роботи секції процесів і обладнання переробки продукції АПК на ювілейній Х Міжнародній науково-практичній конференції «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
https://nubip.edu.ua/node/91301
ХІ Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК почала роботу ХІ Міжнародна науково-практична конференція
https://nubip.edu.ua/node/109225
БЕЗПЕЧНІСТЬ, ЯКІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА АКТУАЛЬНІ ВИМОГИ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ в полі зору секційного засідання «Стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва»
https://nubip.edu.ua/node/109246
МАГІСТРИ-ДОСЛІДНИКИ ОСВІТНЬО-НАУКОВОЇ ПРОГРАМИ «НУТРІЦІОЛОГІЯ» ПРЕДСТАВИЛИ СВОЇ НАУКОВІ РЕЗУЛЬТАТИ НА ПОСТЕРНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
https://nubip.edu.ua/node/109269
Секційне наукове обговорення результатів ХІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
https://nubip.edu.ua/node/109267
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК підсумовує результати роботи ХІ міжнародної науково-практичної конференції
https://nubip.edu.ua/node/109344
IХ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
VІІI Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
VІІI International scientific and practical conference of scientists, postgraduates and students "Scientific achievements in solving urgent problems of production and processing of raw materials, standardization and food safety"
Збірник праць конференції_2019 ЗАВАНТАЖИТИ
Postępowanie konferentsiyi_2019 DOWNLOAD
Програма конференції_2019 ЗАВАНТАЖИТИ
Program konferencji_2019 DOWNLOAD
Міжнародна науково-практична конференція «Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя»
Інформаційний лист
Реєстраційна картка учасника
Програма конференції
Інформація для учасників (вимоги до оформлення публікацій)
Information letter
Registration Form
Information Abstracts
VІІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
- Запрошення на конференцію - WORD - завантажити
- Приглашение на конференцию - WORD (324 kB) - загрузить
- Шаблон для друку тез на конференцію - DOT (112 kB) - завантажити
- Анкета для реєстрації - XLS (19 kB) - завантажити
- Збірник праць конфернеції 2017 р.
- Програма конференції 2017 р.
VІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
- Запрошення на конференцію - PDF (324 kB) - завантажити
- Шаблон для друку тез на конференцію - DOT (112 kB) - завантажити
- Анкета для реєстрації - XLS (19 kB) - завантажити
- ЗБІРНИК ПРАЦЬ за підсумками VІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». PDF (3721 kB) - завантажити
- ПРОГРАМА VІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства» PDF (255 kB) - завантажити