Конференції

м. Київ, НУБіП України

Запрошуємо взяти участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції вчених, аспірантів і студентів (18-19 квітня 2024 року)

  Шановні колеги!

     Запрошуємо вас взяти участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції вчених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства”, яка відбудеться 18-19 квітня 2024 року та присвячена 15-ти річчю факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України
   
Офіційні мови конференції: українська та англійська.
Форма участі: очна, дистанційна.

СЕКЦІЇ

1) Інноваційні технології переробки продовольчої сировини   ауд. № 315, навч. Корпус № 12, блок Д
https://us04web.zoom.us/j/5733633138?pwd=cDBTVDhqZzN5T 
Ідентифікатор: 573 363 3138    Код доступу: UW1XNm

2) Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК
  ауд. № 359, навч. Корпус № 11
https://us04web.zoom.us/j/8845740117?pwd=WXVQMEltajBzRXJOeVBqUWJlcVpHUT09
Ідентифікатор: 884 574 0117    Код доступу: znD9Fw

3) Стандартизація, сертифікація та управління якістю продукції АПК   аудиторія № 400, навч. корпус №12, блок Д
https://us04web.zoom.us/j/76392545171?pwd=vD8HcsrUQk7mAlOHzfO00Md5JN0X2k.1
Ідентифікатор: 763 9254 5171   Код доступу: 8TsEN8

4) Досягнення нутриціології у збереженні здоров’я населення   аудиторія № 402, навч. Корпус № 12, блок А
https://us05web.zoom.us/j/88912560905?pwd=CZfdGa6VyW8gdvbGdlmnhfoAqTCoaB.1
Ідентифікатор: 889 1256 0905    Код доступу: gYzW3a


КОНТРОЛЬНІ ДАТИ КОНФЕРЕНЦІЇ

до 10 квітня 2024 р. необхідно подати:
- заявку на участь у конференції;
- тези доповідей;
- копію документу про сплату оргвнеску.
Після отримання матеріалів Оргкомітет протягом двох днів відправляє на адресу учасника лист – підтвердження.
ЗАЯВКА на участь у конференції  подається в електронному вигляді за посиланням: https://forms.gle/nMhmF2hkuwBYjEen9
матеріали надсилати електронною поштою на e-mail: [email protected]

18 квітня 2024 року
      9-50-10-00    реєстрація учасників конференції.
    10-00-12-00  відкриття конференції, (навч. корпус №12, ауд. 412, блок Г, вул. Виставкова,16)

ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ
https://nubip-edu-ua.zoom.us/j/85385929420?pwd=OCs3OFc0SytTTENIT2tLZlJkQzJkZz09
Ідентифікатор: 853 8592 9420    Код доступу: 918796

    12-00 -13-00   обідня перерва.
    13-00 –16-00   робота секцій згідно програми.
 19 квітня 2024 року
    10-00- 16-00  робота секцій згідно програми.
    16-00 - 17-00  обговорення результатів, закриття роботи секцій.

ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ВНЕСОК

100 грн. – публікація однієї тези доповіді у Збірнику праць конференції.
                 Оплата оргвнеску здійснюється перерахуванням за номером картки monobank
  
4441 1111 4556 9343


АДРЕСА ОРГКОМІТЕТУ І КОНТАКТИ:

 03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, буд. 12 В, корпус №11, кім. 312 кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК
 095-189-08-34 (вайбертелеграм)  Гудзенко Максим Миколайович
матеріали надсилати електронною поштою на e-mail: [email protected]

Нижче приєднано файли запрошення та шаблон тез:
 запрошення_2024_UA    INVITATION_ 2024_GB 
 шаблон тез (з виставленими полями...)
 
 

Міжнародна науково-практична конференція «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України і світу»

 Міжнародна науково-практична конференція «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу», 25 травня 2023 року. Присвячена 125-річчю заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 ПІДСЕКЦІЯ
РОЛЬ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В УМОВАХ ВІЙНИ ТА ВИРІШЕННІ ЗАВДАНЬ ПЛАНУ ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНИ (якість і безпечність продовольства, харчові технології)

Програма секції

Збірник конференції

Решта матеріалів конференції 

 

 

Х Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

Ювілейна Х Міжнародна науково-практична конференція на факультеті харчових технологій

https://nubip.edu.ua/node/91339

Безпечність та якість харчових продуктів та актуальні вимоги міжнародних стандартів у фокусі секційного засідання №1 «Стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва»

https://nubip.edu.ua/node/91376

Два дні плідної роботи секції процесів і обладнання переробки продукції АПК на ювілейній Х Міжнародній науково-практичній конференції «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

https://nubip.edu.ua/node/91301

Програма конференції 

Збірник конференції 

 

ХІ Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК почала роботу ХІ Міжнародна науково-практична конференція

https://nubip.edu.ua/node/109225

 

БЕЗПЕЧНІСТЬ, ЯКІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА АКТУАЛЬНІ ВИМОГИ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ в полі зору секційного засідання «Стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва»

https://nubip.edu.ua/node/109246

 

МАГІСТРИ-ДОСЛІДНИКИ ОСВІТНЬО-НАУКОВОЇ ПРОГРАМИ «НУТРІЦІОЛОГІЯ» ПРЕДСТАВИЛИ СВОЇ НАУКОВІ РЕЗУЛЬТАТИ НА ПОСТЕРНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

https://nubip.edu.ua/node/109269

 

Секційне наукове обговорення результатів ХІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

https://nubip.edu.ua/node/109267

 

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК підсумовує результати роботи ХІ міжнародної науково-практичної конференції

https://nubip.edu.ua/node/109344

Програма конференції

Збірник конференції

 

IХ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

Програма конференції 

Збірник конференції 

 

 

VІІI Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

VІІI International scientific and practical conference of scientists, postgraduates and students "Scientific achievements in solving urgent problems of production and processing of raw materials, standardization and food safety"

Збірник праць конференції_2019 ЗАВАНТАЖИТИ 

Postępowanie konferentsiyi_2019 DOWNLOAD

Програма конференції_2019 ЗАВАНТАЖИТИ

Program konferencji_2019 DOWNLOAD

 

 

Міжнародна науково-практична конференція «Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя»

 

 Інформаційний лист

 Реєстраційна картка учасника

 Програма конференції

 Інформація для учасників (вимоги до оформлення публікацій) 

 

 Information letter

 Registration Form

 Information Abstracts

 

 

VІІ Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

 

  1. Запрошення на конференцію - WORD - завантажити
  2. Приглашение на конференцию - WORD (324 kB) - загрузить
  3. Шаблон для друку тез на конференцію - DOT (112 kB) - завантажити
  4. Анкета для реєстрації - XLS (19 kB) - завантажити
  5.  Збірник праць конфернеції 2017 р.
  6. Програма конференції 2017 р.

 

 

VІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

 

  1. Запрошення на конференцію - PDF (324 kB) - завантажити
  2. Шаблон для друку тез на конференцію - DOT (112 kB) - завантажити
  3. Анкета для реєстрації - XLS (19 kB) - завантажити
  4. ЗБІРНИК ПРАЦЬ за підсумками VІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства». PDF (3721 kB) - завантажити
  5. ПРОГРАМА VІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ВЧЕНИХ, АСПІРАНТІВ І СТУДЕНТІВ «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства» PDF (255 kB) - завантажити

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook