Микола Томенко прочитав лекцію на гуманітарно-педагогічному факультеті

23 березня 2016 року

22 березняу стінах гуманітарно-педагогічного факультету відбулась лекція голови наглядової ради НУБіП, громадського і політичного діяча, народного депутата України 5-ти скликань, доктора політичних наук Миколи Томенко.

Метою лекції було ознайомити студентів і викладачів з сучасними проблемами конституційного процесу, особливостями діяльності Верховної Ради та ідеями українського національного державотворення.

Під час зустрічі Микола Томенко презентував ідеї утворення української держави через власний науковий пошук, який висвітлений у його наукових працях і публікаціях. Зокрема представив аудиторії авторську книгу «Україна: історія конституції», яка написана у публіцистичному стилі, що робить її зрозумілою і доступною кожному читачу.

Микола Томенко у своїй лекції намагався донести кожному історію творення української держави через призу сучасних подій. Закцентовував увагу на важливих постатях тих особистостей, які хоч і не були українцями за походженням, але у своїй діяльності і працях підносили дух українських традицій та народу.

Щиро дякуємо Миколі Томенку та декану гуманітарно-педагогічного факультету Василю Шинкаруку за організацію і проведення цікавої і пізнавальної зустрічі.

Сергій Білан,
завідувач кафедри історії і політології

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook