Підведено підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки «Обладнання лісового комплексу»

23 березня 2016, 16:54
 
22 березня 2016 року на виконання наказу ректора НУБіП України №1398 від 14.12.2015р. згідно з Положенням про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади, затвердженого наказом МОНмолодьспорту України №1410 від 13.12.2012 р. на кафедрі тракторів і автомобілів проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2015/2016 навчального року з напряму підготовки «Обладнання лісового комплексу».
Зі вступним словом до учасників олімпіади звернулись члени робочого організаційного комітету О.А. Бешун, К.М. Сєра, В.П. Курка та Я.В. Коваль, які привітали присутніх з відкриттям першого етапу олімпіади та побажали студентам успіхів в інтелектуальному змаганні.
І етап олімпіади проведено у два тури: перший – теоретичний, який передбачав розв’язання студентами тестових завдань з використанням ПК, другий – полягав у розв’язанні 5 задач різного рівня складності.
У І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки «Обладнання лісового комплексу» взяли участь студенти 4 курсу ОС «Бакалавр» та 1 року навчання в магістратурі факультету конструювання та дизайну (всього 15 чоловік).
Всі учасники олімпіади продемонстрували достатньо високий рівень знань в галузі обладнання лісового комплексу.
Переможцями олімпіади стали: студент 4-го курсу  Кузнюк Двид Владиславович – І місце; студенти 1-го року навчання у магістратурі Кольба Ігор Валерійович– ІІ місце і Кураш Іван Олександрович – ІІІ місце, з чим ми їх і вітаємо та бажаємо творчих здобутків і подальших успіхів у навчанні.
 

Олексій Бешун,
доцент кафедри тракторів і автомобілів


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook