Сільський розвиток на базі громад: виклики та можливості в умовах реформи самоврядування - у центрі уваги науково-педагогічних працівників

23 березня 2016 року
Інститут економіки та прогнозування національної академії наук України

22 березня 2016 року науково-педагогічні працівники кафедри аграрного консалтингу та інноваційної діяльності в АПК доценти Кудінова І.П., Вишнівська Б.В., Локутова О.А., асистент Бесчастна М.В. і молодший науковий співробітник М.Я. Гнідан взяли активну участь у роботі круглого столу «Сільський розвиток на базі громад: виклики та можливості в умовах реформи самоврядування».

 

Під час Круглого столу обговорювалися результати досліджень відділу економіки і політики аграрних перетворень та була презентована наукова доповідь «Політика сільського розвитку на базі громад».

Представники сільських громад, місцевого самоврядування, практики та урядовці обмінялися думками щодо можливостей імплементації європейських засад сільського розвитку в Україні.

Під час круглого столу викладачі обговорили напрями співпраці з завідувачем відділу економіки і політики аграрних перетворень Державної установи "Інститут економіки та прогнозування НАН України" Бородіною Оленою Миколаївною.

 

 

Ірина Кудінова

доцент кафедри аграрного

консалтингу та сервісу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook