Відбулось відкрите лекційне заняття доцента кафедри «Інноваційної діяльності в АПК», к.е.н. Олександра Стретовича

15 березня 2016, 15:50
НУБіП України

 

 

 
14 березня 2016 року проведено відкрите лекційне заняття доцента кафедри «Інноваційної діяльності в АПК», к.е.н. Олександра Стретовича, на тему: «Розрахунок ефективності інноваційного проекту».
Слухачами були магістри за спеціальністю 8.18010012 "Управління інноваціною діяльністю" з напряму підготовки 1801 "Специфічні категорії".
Захід пройшов в рамках атестації навчально-педагогічних працівників ННІ післядипломної освіти. На відкритому занятті були присутні викладачі та співробітники ННІ післядипломної освіти.
При обговоренні лекції завідуюча кафедрою «Інноваційної діяльності в АПК», професор, д.е.н. Витвицька О.Д. відзначила достатньо високий науково-педагогічний рівень проведення відкритого лекційного заняття  к.е.н., доцентом Стретовичем О., а також підкреслила, про досить вміле розкриття змісту теми, майстерне досягнення поставленої мети, якому сприяв вдало підібраний матеріал лектора. Була добре підготовлена презентація та використані технічні засоби навчання.
Доцент Скрипниченко В.А. зазначив, що мова викладача була емоційно насиченою, чіткою, логічною та лаконічною. Лектор постійно підтримував зворотній зв'язок з аудиторією.
Інші присутні викладачі також визнали проведення лекційного заняття на високому науково-методичному рівні і позитивно оцінили спосіб та методи проведення лекції.
 На засіданні кафедри та вченій раді ННІ післядипломної освіти прийнято рішення схвалити результати відкритого лекційного заняття Стретовича О. та визнати, що якість викладання відповідає вимогам вищої школи III - ІV рівнів акредитації.
 
 
 
 
 
О. Витвицька
зав.каф. інноваційної діяльності в АПК
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook