Відбувся семінар "Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності"

26 березня 2016 року
ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»
На базі ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» з 21 березня 2016 року розпочались курси з підвищення кваліфікації викладачів  за програмою «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності» в якому беруть участь  педагогічні працівники ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого», ДПТНЗ «Заліщицьке вище професійне училище», Борщівського агротехнічного коледжу, Кременецького медичного училища ім. Арсена Річинського та Бучацького коледжу Подільського ДАТУ.
Відкрив  семінар  директор коледжу Глова В.В.

Перед слухачами виступили науково-педагогічні працівники НУБіП України: Витвицька О.Д., д.е.н., професор, зав. кафедри інноваційної діяльності в АПК НУБіП України, директор ННІ післядипломної освіти проф. Кулаєць М.М., начальник відділу управління якістю НУБіП України Мотринчук Д.Й., к.пед.н., доц. кафедри  соціальної роботи і психології Омельченко Л.М., колега з Франції Монік Дюфе з лекцією "Використання рольових ігор при вивченні іноземних мов",  Рудницька Н.А. з лекцією "Підготовка фахівців технічних спеціальностей у Франції"

 

 

Дирекцією інституту проведено профорієнтаційну роботу із слухачами на предмет вступу їх до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми які функціонують в ННІ післядипломної освіти.

 В результаті проведеної роботи, 9 бакалаврів виявили бажання стати слухачами магістратури за спеціальністю "Облік і аудит" та 6 бакалаврів - за спеціальністю "Агрономія".

 

О. Витвицька
зав.каф. інноваційної діяльності в АПК

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook