ОЗЕЛЕНЕННЯ ТА БЛАГОУСТРІЙ НА ЮРИДИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

31 березня 2016 року

  «ВЕСНЯНЯ ТОЛОКА – 2016» розпочалася на юридичному факультеті з кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука під керівництвом професора В.М. Єрмоленка. За ініціативи доцента Гафурової Олени Вікторівни та дякуючи Дьоміній Клавдії Миколаївні - керуючій Білоцерківського відділення Ощадбанку № 100260877, було проведено озелення лекційних аудиторій та холу навчального корпусу № 6. Близько 10 рослин, віком старше 20 років та висотою понад 3 метри, переданих в дар юридичному факультету, прикрасили коридори та аудиторії 222, 223, 232, 101, 239 та 240.  

  


  Озеленення приміщень має велике значення. Перш за все зелені рослини зменшують запиленість повітря, рівень шуму, поліпшують мікроклімат приміщень, збагачують повітря киснем, пом’якшують радіаційно – тепловий режим, мають антибактеріальні властивості. Рослинний світ забезпечує якісний склад повітря, що є одним з чинників, які визначають стан здоров'я людей, створюють для людини почуття комфорту. Всі перелічені властивості набувають особливої цінності за умов навчання в приміщенні, де повітря міститься у 10 разів більше хвороботворних бактерій, ніж атмосферне повітря.

 

 
 


У квітні-травні факультетом планується проведення екологічної акції з очищення та озеленення прилеглої території. Благоустрій та озеленення прилеглої території створює привабливий, з естетичної точки зору, вигляд. Доглянута територія виховує у студентів почуття прекрасного, любов до природи і рідного краю, а також покращує настрій.
Озеленення та благоустрій приміщень і території принесе користь не лише теперішнім, а й майбутнім поколінням.

Олена Улютіна,
заступник декана юридичного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook