Відбулося чергове засідання Ради молодих вчених НДІ здоров’я тварин

1 квітня 2016, 15:00

1 квітня 2016 року на базі кафедри анатомії тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка факультету ветеринарної медицини відбулося чергове засідання Ради молодих вчених НДІ здоров’я тварин.
Голова РМВ Наталія Друзь наголосила на тому, що на базі нашого університету продовжується засідання розмовного клуба з англійської мови DISCUSSION CLUB та повідомила всіх про те, що наступне засідання його відбудеться в 11 корпусі 230 аудиторії о 15:00 (5.04.2016 р.).
Звісно, основним питанням порядку денного було проведення Фестивалю студентської науки. Всі члени РМВ активно обговорювали дане питання та вносили свої пропозиції. Роман Димко (заступник голови РМВ по науці) відмітив, що перший етап ми проводитимемо на базі нашого факультету, а Ольга Середа (заступник голови РМВ по роботі зі студентами) пообіцяла про активну допомогу аспірантів нашого факультету у проведенні цього дійства.

За ініціативи Голови спілки молодих вчених НУБіП України – Марини Галат, на базі нашого університету стартуватиме нова інтелектуальна гра «ДЕБАТИ». На даному засіданні Наталія Друзь проінформувала всіх про вимоги до учасників та перспективи перемоги.
Наступне засідання РМВ відбудеться спільно з Радою аспірантів та керівниками гуртків, основним питанням на порядку денному буде – ФЕСТИВАЛЬ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ.

Ю. Харкевич


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook