Продовжується співпраця кафедри патологічної анатомії із Центром ветеринарної діагностики

5 квітня 2016 року

Центр ветеринарної діагностики – це, без перебільшення, науково-дослідний інститут лабораторної діагностики, який допомагає ветеринарним фахівцям України встановлювати причини виникнення захворювань тварин і птиці, а також здійснює незалежний лабораторний контроль ефективності профілактичних і лікувальних заходів, проводить аналіз кормів і сировини, який супроводжує більше 500 сільськогосподарських підприємств та виробників кормів і кормових добавок.
31 березня 2016 року відділ патогістології та імуногістохімії відкрив свої двері для студентів магістерської програми «Патомормофологія хвороб за видами» 2-го року навчання, де під керівництвом доцента кафедри патологічної анатомії Колич Н.Б. мали можливість оволодіти навиками проведення патоморфологічних досліджень.

Проведення цього навчального майстер-класу стало можливим за сприяння керівника Центру Собко І.О. та завідувача гістологічного та імуногістологічного відділу Нечипуренко Олексія.

Магістранти ознайомились з сучасним обладнанням лабораторії та методиками проведення гістологічних досліджень інфекційних хвороб тварин і птахів за допомогою процесора SNP-120, станції заливки в парафін АР-280, ротаційного мікротома з системою перенесення зрізів НМ-340Е. Вони із задоволенням працювали в лабораторії гістології та імуногістохімії, отримували цінну інформацію і практичні поради.
Факультетом ветеринарної медицини НУБіП України спільно із Центром ветеринарної діагностики розроблено програму проведення спільних навчальних майстер-класів для магістрів ветеринарної медицини НУБіП України.

В.о. завкафедри патологічної анатомії Н.  Шестяєва

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook