Результати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «МЕНЕДЖМЕНТ».

5 квітня 2016 року
КНУ ім. Т.Шевченка

У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на базі економічного факультету 30 березня 2016 року відбувся  підсумковий етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «МЕНЕДЖМЕНТ». 

Відкрив конференцію голова галузевої конкурсної комісії декан економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України  Віктор Дмитрович Базилевич.  У вітальному слові було відзначено, що економічний факультет упродовж багатьох років гостинно приймає учасників  всеукраїнських наукових конкурсів.  Віктор Дмитрович представив учасників конференції, закликав до активної наукової дискусії та плідного діалогу поколінь.

 
 

 

У роботі галузевої конкурсної комісії, що здійснила оцінювання студентських наукових робіт, взяли участь 32 провідних науково-педагогічних працівники, які  представили 15 ВНЗ України.

 


 

На підсумковому етапі оцінювання робіт здійснювалося за 50-бальною шкалою і за такими критеріями: змістовність доповіді, візуальний супровід, ораторський стиль, аргументація наукової новизни, дотримання часових обмежень та відповіді на запитання.

56 студентських наукових робіт із 37 ВНЗ України, які було відібрано до фінального етапу конкурсу, було представлено у шістьох секціях.

Від Національного університету біоресурсів і природокористування України» для участі в ІІ турі було подано наукову роботу до секції «Інноваційний та інвестиційний менеджмент», яка успішно пройшла етап рецензування, а її автор, Виборна Альона Віталіївна, студентка ОС «Магістр» спеціалізації «Управління інноваційною діяльністю», була запрошена для участі в підсумковій науково-практичній конференції для захисту основних положень своєї наукової роботи на тему «Інноваційний проект» (науковий керівник, к.е.н., доцент В.А. Скрипниченко). За результатами захисту Виборна Альона отримала диплом переможця ІІІ ступеня.

 


 

 

Наукового керівника студентки-переможниці Всеукраїнського конкурсу наукових робіт  також нагороджено грамотою.

 

 


 

 

Вітаємо переможницю та наукового керівника

з високим рівнем виконання і захисту наукової роботи,

бажаємо нових звершень на цікавих ідей!

 

 

 Завідувач кафедри інноваційної діяльності в АПК                                  О. Витвицька

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook