Урочисте закриття Тижня англійської мови в НУБіП України

16 квітня 2016 року

Ось і завершився Тиждень англійської мови в стінах рідного університету, який вдруге проводився на гуманітарно-педагогічному факультеті силами студентів та викладачів англомовних кафедр. Започаткована минулого року ініціатива стала уже доброю традицією, на яку з нетерпінням чекали як студенти, так і викладачі. Цього року цей захід вже вдруге став справжньою подією у нашому закладі, що неодноразово підтверджували наші гості, яких цьогоріч було несподівано багато. Їх позитивні відгуки сповнили надзвичайною гордістю серця усіх організаторів та учасників Тижня англійської мови, оскільки послужили своєрідним підтвердженням того, що все пройшло «на ура».

Серед наших гостей було чимало тих, кого англійці метафорично називають «big cheese» (very important people), а саме декан нашого факультету Василь Шинкарук, його почесні заступники – Світлана Харченко, Людмила Макодзей та Ігор Буцик, завідувач сектора забезпечення заходів протокольно-організаційного відділу Управління протокольного забезпечення та організації прийому офіційних делегацій Кабінету Міністрів України Роман Попов, завідувачі інших кафедр – Ірина Майданюк, Світлана Амеліна, Оксана Іванова та багато інших.

Завершальною подією Тижня англійської мови в НУБіП України став гала-концерт, організований викладачами кафедри романо-германських мов і перекладу Оленою Соловйовою та Іриною Гриценко за активної підтримки кафедри культурології на чолі з завідувачем Іриною Майданюк. Номери програми, представлені усіма факультетами університету, були надзвичайно цікавими і, щонайголовніше, креативними. Організатори заходу разом із ведучими концертної програми проговорили кожну фразу, відспівали усі пісні – одним словом, співпереживали разом з усіма учасниками і виступаючими.

Слова вдячності й захоплення висловлюємо організаторам – завідувачам англомовних кафедр – Олександру Малихіну, Оксані Івановій, Наталії Харчук, адміністрації університету й гуманітарно-педагогічного факультету, учасникам, «генераторам ідей», гостям і загалом усім, хто побував у нас на Тижні англійської мови в НУБіП України.

Захуцька О.В., PhD,
асист. каф. романо-германських мов і перекладу,

Скалевська Г.О.,
к.філол. н., ст. викл. каф. романо-германських мов і перекладу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook