Робота органів студентського самоврядування – у центрі уваги вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів

18 квітня 2016, 1:07

     14 квітня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів під головуванням декана Вадима Кондратюка відбулося чергове засідання вченої ради. Розпочинаючи його Вадим Миколайович з приємністю вручив грамоти і дипломи переможцям зі спортивних змагань, які проходили в Університеті впродовж останнього місяця та представив зібранню делегацію наших колег з Академії сільськогосподарських наук Грузії. Впродовж двох тижнів Кашіа Ельдар – головний спеціаліста-іхтіолога, Цехладзе Манчур – головний спеціаліста-ветеринара, департаменту тваринництва, ветеринарії та виробництва кормів НЦ сільського господарства при Міністерстві сільського господарства Грузії та Парцваній Арчіл – ветеринар, співробітник департаменту розвитку сільського господарства Міністерства сільського господарства Грузії, будуть переймати досвід ведення рибництва в Україні. 

     Потому голова робочої групи професор Михайло Сичов доповів про підготовку ліцензійної справи для відкриття аспірантури  за спеціальністю «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».

    Одним із питань порядку денного було підведення підсумків роботи 70 науково-практичної конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «Актуальні проблеми розвитку галузей тваринництва та рибництва» та 70 студентської наукової конференції «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми».  Директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва Іван Чумаченко у звіті зазначив, що впродовж чотирьох діб плідної роботи було заслухано понад 130 наукових  доповідей на різні тематики.

    Були розглянуті і вкрай важливі питання про роботу органів студентського самоврядування на факультеті. Про роботу студентської організації факультету доповів її голова Тарас Якубець, а про роботу студентської ради гуртожитку № 11 в.о. голови Олександр Дєманов. Численні питання лідерам студентського руху на факультеті дозволили окреслити шляхи подальшої співпраці між студентами, адміністрацією і викладачами факультету.

    Завідувач кафедри розведення, генетики та біотехнології тварин Андрій Гетя зробив наукову доповідь на тему : «Перспективи застосування сучасних методів оцінки племінної цінності свиней в Україні», яка викликала жвавий інтерес і обговорення серед науковців.

         Вчена рада також розглянула питання друку методичних рекомендацій та перспективи подальшого розвитку факультету.

 

Людмила Зламанюк,

секретар вченої ради факультету

тваринництва та водних біоресурсів

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook