Запровадження інноваційних підходів до навчання – ознака конкурентоспроможності ВНЗ

18 квітня 2016, 9:10

15-16 квітня 2016 року в Харківському національному університеті ім. В.Н.Каразіна відбувся семінар для колишніх стипендіатів Німецької служби академічних обмінів (DAAD) зі сходу України «Дистанційне навчання – змішане навчання – електронне навчання: шанс для українських ВНЗ».

Учасникам семінару була надана можливість ознайомитись з останніми європейськими тенденціями в застосуванні сучасних підходів до надання освітніх послуг. Запрошені німецькі та українські експерти поділились власним досвідом організації дистанційного навчання. Була висловлена спільна думка, що в умовах посилення глобальної конкуренції між вищими навчальними закладами однією з конкурентних переваг є надання освіти в зручній для абітурієнта формі – дистанційно.

У семінарі взяли участь понад 100 колишніх стипендіатів, у тому числі завідувач кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин А.А.Гетя. Під час семінару відбулась зустрівся з керівником головного інформаційного центру DAAD в Україні пані Г.Ціммерманн, яка надала оновлену інформацію щодо нових стипендіальних програм. Було відмічено, що DAAD налає щорічно близько 200 стипендій українським студентам та науковцям.

В заході взяли участь понад 100 учасників. 

 

А. Гетя, завідувач кафедри

генетики, розведення та біотехнології тварин

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook