Добре діло утіха, коли ділу не поміха, а тим паче утіха у Берліні

18 квітня 2016 року
м. Берлін, Німеччина

 

Згадавши цю приказку, вирішили повтішатись із туристичної подорожі містом Берліном студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Берлін - ідеальний туристичний центр. А ще краще подорожувати із толком та користю, як роблять це студенти нашого факультету. Проходячи практику на підприємствах WIESENHOF і маючи таку чудову нагоду побачити безліч місць Німеччини. Сьогодні На цих вихідних центром уваги був обраний Берлін, місто і його цікавою давньою історією і безліччю історичних та сучасних пам’яток мистецтва, та зодчества.

 

У цьому місті будь хто знайде розвагу собі до смаку і по кишені. Розділене місто між двома державами завжди користувалось популярність у туристів.

У цьому місті можна побачити, наприклад, частину фундаменту на якому стояла славнозвісна Берлінська стіна, яка поділила країну свого часу на дві половини і стала символом єдності після її руйнування у 1989 році.

 

Берлін може похвалитися широкою культурною пропозицією. Це, в першу чергу, численні музеї, які включають в себе комплексу класичних музеїв з великими колекціями - музейний острів і Культурфорум. Тут також є безліч ультрасучасних інтерактивних музеїв, як наприклад музей техніки.

 

Однак щоб познайомитися з містом, потрібно прогулятися по ньому, подивитися на його визначні пам'ятки, наприклад, такі всесвітньо відомі як Бранденбурзькі ворота або телевежа на Александерплатц.


Принадність Берліна полягає ще і в тому, що він хороший практично в будь-який час року: влітку Ви зможете не тільки подивитися на визначні пам'ятки міста, а й скупатися в одному з численних озер в його окрузі, а взимку - помилуватися на красиві різдвяні базари.

 

Раді за Вас, насолоджуйтесь студентським життя, дихайте повню груддю, кохайте, навчайтесь, відпочивайте, радійте і смійтесь!
Привіт Вам від усіх викладачів та Ваших одногрупників, які відправляються сьогодні у посольство для отримання документів на виїзд із наступною групою. Мабуть Ви їм уже трішки заздрите.

Будьте розумними і розважливими і з честю несіть прапор України у своєму серці, нехай Батьківщина пишається Вами, а європейці заздрять, що в нас така велика нація. Слава Україні, слава нашим студента!

 

Владислав Сухенко,

завідувач кафедри стандартизації

та сертифікації с.-г. продукції

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook