Стабільність – запорука класу

25 квітня 2016 року

 21 – 22 квітня 2016 р. за наказом Міністерства освіти і науки України на базі Національного університету харчових технологій проходив ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» і спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами». Це своєрідний огляд кращих сил молодих автоматників, яких готують навчальні заклади нашої країни.

У форумі «самих іменитих» приймали участь команди 15 навчальних закладів. Серед них команди університетів, які готують фахівців для різних галузей нашої Держави, зокрема Харківського національного технічного університету «Харківський політехнічний університет», Київського національного університету будівництва і архітектури, Національного університету харчових технологій (Київ), Приазовського державного технічного університету (Маріуполь), Національної металургійної академії України (Дніпропетровськ), Національного університету водного господарства та природокористування (Рівне) та інші. Гідними учасниками Олімпіади були команди бакалаврів і магістрів нашого вишу.
У впертій боротьбі наші представники здобули 3 почесних дипломи.

 


В особистому заліку серед «спеціалістів» і «магістрів» третє місце здобула студентка магістратури 2-го року навчання Інна Чешун.
Натомість в командних змаганнях обидві наші команди і бакалаврів, і магістрів показали впевнені результати і посіли другі місця.
За команду бакалаврів виступали студенти 4-го курсу Іванов Павло, Губеня Анна, Пилипенко Олена, а магістрів представляли Чешун Інна, Ігнатьєв Антон, Царик Вадим.
Колектив кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка вітає своїх студентів і бажає їм таких же успіхів на трудовій ниві. ТАК ТРИМАТИ!!!
…Слід зауважити, що уже протягом 6-и останніх років і бакалаври, і магістри високо тримають планку на вищеозначеному заході, отримуючи нагороди і в особистих, і в командних заліках. Це свідчення якісної підготовки фахівців з автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій!

Володимир Решетюк, Алла Дудник, доценти кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І.Мартиненка

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook