Професійно-орієнтаційної робота кафедри історії і політології в ліцеї № 107

10 травня 2016, 10:57

 Агітаційна група кафедри історії і політології гуманітарно-педагогічного факультету у складі трьох науково-педагогічних працівників доцентів Хвіст В.О., Сєкунової Ю.В. та Костюка О.В. забезпечувала профорієнтаційну роботу в пункті тестування ЗНО, а саме гімназія № 107, вул. Веденська 35, м. Київ.

Тестування з української мови та літератури розпочалося о 11.00, а закінчилося 0 14.00. Агітаційна група перебула та вела роботу на пункті весь цей час. 

Особлива увага була надана індивідуальним бесідам з майбутніми абітурієнтами, яких НПП кафедри інформували про переваги вступу до НУБіП України загалом та гуманітарно-педагогічного університету зокрема.
 
Відповідна робота проводилась з майбутніми абітурієнтами, що достроково закінчили тестування.
 
 
 
Після офіційного закінчення тестування о 14.00, основний наголос було зроблено на кількісно-якісні показники, а саме вручалися роздаткові матеріали та провадились усні бесіди з декількома абітурієнтами або їх батьками одночасно.
 
 
Окремо слід відзначити профорієнтаційну роботу в самому ліцеї № 107. Звісно членів агітаційної групи, зважаючи на правила проведення тестування ЗНО, не пропустили через прохідну в ліцей, але було домовлено з представниками ліцею про розміщення агітаційного плакату НУБіП України на дошці оголошень та передано роздатковий матеріал щодо вступу в університет для учнів 10-11 класів.
 
 
Доцент кафедри історії і політології
Олександр Костюк
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook